Svet cukrárov a cukroviniek

Navigácia: SVET-CUKRAROV-A-CUKROVINIEK >

Biela modelovacia hmota na kvety 250 g - Renshaw

Značka: Renshaw

Kategória: Suroviny | Poťahovacie a modelovacie hmoty (fondant) | Hmoty na modelovanie

Popis:

Snehovo biela modelovacia hmota na kvety, postavičky a jemné tvary.

Odrežte potrebné množstvo hmoty a trením v rukách ju postupne zmäkčujte. Možno tiež na krátku chvíľku vložiť do mikrovlnnej rúry na režim rozmrazovania. Akonáhle je hmota mäkká, je pripravená na vaľkanie, tvarovanie a modelovanie. Z hmoty sa ideálne modelujú kvety alebo postavičky.

Rady a tipy

  • Hotové kvety alebo modely by mali byť skladované na chladnom, suchom mieste, mimo vlhkosť.
  • Ak zostavujete dekorácie, nechajte ich uschnúť po dobu 24 hodín.
  • Nepoužitú pastu nechajte zakrytú a zaistite, aby boli rezy chránené pod plastovým materiálom - napríklad potravinárskou fóliou alebo mikroténovým sáčkom, aby nedošlo k vyschnutiu hmoty
  • Keď sú kvety suché, oprášte ich farebným prachom, aby vyzerali realistickejšie

Zloženie: cukor, glukózový sirup, voda, stabilizátory: E413, E415, rastlinný olej, konzervačná látka: E202, zvlhčovadlo: E422.

Alergény: Vyrobené v továrni, ktorá spracúva orechy.

Skladovanie: Skladujte na chladnom, suchom mieste. Neuchovávajte v chladničke, nezmrazujte. Po otvorení obaľte pastu do priľnavej fólie a umiestnite ju do vzduchotesnej nádoby, aby ste zabránili vysychaniu.

 


Parametre:

Netto hmotnosť:255 g
Farba:Bílá
Distribuce:SK

Cena:
5.05 EUR s DPH
Naspäť

f share


...

Ponuka gastro služieb na portáloch:



Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.

Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla www.marcipan.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies