Značka: Holandsko
Kategória: Suroviny | Čokoláda a čokoládové výrobky | Mliečna čokoláda
Belgická čokoláda mliečna pre cukrárske výrobky a čokoládové pralinky.
Belgická čokoláda pre cukrárske výrobky - od poťahovania múčnikov, výroby praliniek alebo ganache. Kvalitné suroviny zaistia absolútny úspech pri tvorbe cukrárskych výrobkov.
Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitín E322, aróma.
Práca s čokoládou spočíva v dodržania tejto zásady: čokoládu rozohrejeme na 45 ° C, odoberieme 2/3 hmotnosti, ktoré schladíme na teplotu 27 ° C. Do tejto prilejeme zvyšnú 1/3 rozpustenej čokolády. Priebežne premiešavame a hmotu aplikujeme pri dosiahnutí teploty 31 ° C.
Nutričné hodnoty v 100g výrobku:
energetická hodnota 2335kJ/559 kcal
tuky.........................................36,7g
z toho nasýtené mastné kyseliny 23,3g
sacharidy ...................................51,7g
z toho cukry................................50,5g
vláknina.......................................1,8g
bielkoviny.......................................7,0g
soľ...............................................0,2g