Zmes univerzálne použiteľná pre široký rad výrobkov z liatej trenej hmoty - na koláče, bábovky, barančeky, muffiny aj tortové korpusy.Je stabilný a dobre drží ďalšie suroviny vrátane čokolády, ovocia aj náplní.Univerzálnu zmes môžeme obmieňať s použitím orechov, kakaa, kokosu, tvarohu, ovocných náplní alebo čokolád.
Receptúra s olejom: 1200 g Jung Basis, 600 g olej, 700 g vaječná melanž.Všetky suroviny miešame lýrou na 3. rýchlostný stupeň šľahacieho stroja po dobu 3 minút.
Receptúra s maslom: 1200 g Jung Basis, 600 g maslo, 600 g vaječná melanž.Všetky suroviny miešame lýrou na Parametre:
Energetická hodnota:1608 kJ Tuky:3.0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny:2.1 g Sacharidy:81.6 g - z toho cukry:47.3 g Bielkoviny:2.1 g Vlákniny:5.3 g Soľ:1.2 g Netto hmotnosť:25000 g Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie):Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia, Sójové zrná, Mlieko Distribuce:SK