Svet cukrárov a cukroviniek

Navigácia: SVET-CUKRAROV-A-CUKROVINIEK >

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Značka: IREKS

Kategória: Suroviny | Zmesi a prípravky

Popis:

Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe - gastrobalení.

Balenie obsahuje 5 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá.

Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela Waldorf Astoria, kde ho svojim hosťom, ako autorskú špecialitu, podávali už v 20. rokoch minulého storočia. Red Velvet znamená rudý zamat alebo hebkosť, čím sa vyjadruje farba a jemnosť korpusu, ktorý má byť tmavo, či jasne červený alebo červenohnedý.

RED VELVET RECEPT: Odporúčané dávkovanie: 0,5 kg zmesi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleja. Suroviny spojíme a necháme päť minút napučiavať, potom pomaly premiešavame (ideálne protínačkou) 1 - 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o priemere 24 cm je potreba 1 kg tejto zmesi.

Ilustračné foto: "//commons.wikimedia.org/wiki/File:Red_Velvet_Cake_Waldorf_Astoria.jpg#/media/File:Red_Velvet_Cake_Waldorf_Astoria.jpg">Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons


Parametre:

Energetická hodnota:1621 kJ
Tuky:4.6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny:1.4 g
Sacharidy:76.5 g
- z toho cukry:47.4 g
Bielkoviny:9.5 g
Vlákniny:1.7 g
Soľ:1.1 g
Netto hmotnosť:5000 g
Farba:Červená
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie):Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia
Distribuce:SK

Cena:
24.48 EUR s DPH
Naspäť

f share


...

Ponuka gastro služieb na portáloch:



Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.

Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla www.marcipan.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies