Svet cukrárov a cukroviniek

Navigácia: SVET-CUKRAROV-A-CUKROVINIEK >

Stužovač Ananás s kúskami ovocia 250 g - Dawn

Značka: Dawn

Kategória: Suroviny | Šľahačky a smotany | Stužovače šľahačky

Popis:

Čisto prírodné Dawn All Natural fond - stužovač na prípravu lahodných krémov a náplní s Luxusný nesladený stužovač na šľahačku - ananásový stužovač. Ako zvyčajne pri tomto sortimente stužovačov, sypká zmes obsahuje celé kúsky sušeného ananásu, ktoré namáčaním v studenej vode napučia. Čistá zmes na ochutenie a zahustenie šľahačky/krému s kúskami lyofilizovaného ovocia. Vylepšené a úspornejšie dávkovanie. Stabilita na reze.

Stužovač má široké spektrum použitia - torty, dezerty, peny, zdobenie, zákusky.

Svojou kvalitou a jedinečnou chuťou patria fondy Dawn k špičke v odvetví stabilných krémov.

Kúsky ovocia sú sušené mrazom - najšetrnejší spôsob, ako zachovať veľa chuti a vitamínov.

Príprava: Zmiešajte 200 g fondu s 200 g vody. Do pripravenej zmesi postupne pridajte 1000 g vyšľahanej, nesladenej smotany/krému. Použitie teplej vody spomaľuje nástup želírovania.

Hmotnosť: 250 g


Parametre:

Energetická hodnota:1641 kJ
Sacharidy:86.8 g
- z toho cukry:83.1 g
Bielkoviny:8 g
Soľ:2 g
Netto hmotnosť:250 g
Príchuť (aróma):Ananas
Distribuce:SK

Cena:
5.92 EUR s DPH
Naspäť

f share


...

Ponuka gastro služieb na portáloch:



Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.

Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla www.marcipan.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies