Karamelová čokoláda vyrobená z kvalitných vybraných surovín, ako je pálený cukor a mlieko, oplýva bohatými tónmi karamelových cukríkov, masla, smotany a štipkou soli, ktoré spoločne vytvoria úžasný zážitok. Potešte sa jej bledo jantárovou farbou so zlatistým odtieňom, ktorú môžete použiť prakticky všade.
Callebaut Chocolate Callets Gold sú jedinečné čokoládové kôstky s intenzívnou, ale dobre vyváženou karamelovou čokoládou, s bohatými tónmi karamelu, masla, smotany a štipkou soli. Čokoládové kôstky majú krásnu teplú karamelovú a svetlo jantárovú farbu so zlatým odtieňom.
Kôstky sú vyrobené z najlepšej belgickej čokolády a sú ideálne na výrobu čokolád, praliniek, ganache a pod. Môžete nimi ochutiť, a samozrejme, tiež ponoriť svoje cupcakes alebo cookies, alebo použiť na čoraz obľúbenejšie "stekané" torty.
Aby čokolatéri v spoločnosti Callebaut dosiahli dokonale vyváženú a plnú chuť, zmiešali kakaové bôby z 3 rôznych krajín pôvodu: Pobrežie Slonoviny, Ghany a Ekvádoru.
Kvôli rozdielnym teplotám sa môžu kôstky pri preprave roztaviť. Stále je ich možné použiť, ale nemusia sa vrátiť do pôvodného tvaru kvapôčky. Postupujte podľa pokynov na balíčku, aby ste čokoládu spracovávali pri optimálnych teplotách.
Obsah: 250 g
Skladovanie: 12-20 °C, v tmavom prostredí bez zápachu.
Parametre:
Energetická hodnota:2388 kJ Tuky:37 g - z toho nasýtené mastné kyseliny:23 g Sacharidy:51 g - z toho cukry:50 g Bielkoviny:8 g Soľ:0.51 g Netto hmotnosť:250 g Príchuť (aróma):Karamel Farba:Krémová (mokka), Slonová kost Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie):Mlieko Distribuce:SK