Značka: Zeelandia
Kategória: Suroviny | Šľahačky a smotany | Rastlinné šľahačky
Rastlinná šľahačka na báze sladkého podmaslia.
Šľahačka rastlinná Debica Végétop nesladená v praktickom litrovom balení, vhodná ako náhrada za živočíšnu smotanu, najmä v gastronómii. Je ideálna na varenie, omáčky, zjemňovanie omáčok, pri príprave studených predjedál.
Z prípravku je možné vyšľahať ľahký krém, ktorý je môžete ďalej dochucovať alebo farbiť. Šľahačkou môžete zdobiť cupcakes, torty, rezy, rolády, košíčky a ďalšie výrobky. Hustota je závislá od množstva pridanej vody. Po našľahaní je šľahačka pevná a drží tvar.
Krém z rastlinných tukov, bez cukru, tepelne spracovaný UHT, balený modernou technológiou v aseptickom prostredí do obalu tetra pack, s dlhou záručnou lehotou.
Použitie: ako náhrada za živočíšnu smotanu, najmä v gastronómii - na varenie, na omáčky, ku zjemňovanie omáčok, pri príprave studených predjedál. V cukrárskej výrobe na zákusky, poháre, varený parížsky krém, na výrobu šľahaných ochutených krémov a zmrzlín. Odporúča sa šľahať pri teplote výrobku 5 ° C až 8 ° C. Podľa potreby ju môžete vzhľadom na vysoký stupeň konzistencie riediť vodou alebo mliekom, a to v pomere 200 ml vody (mlieka) na 1 lt šľahačky. Po otvorení tetra packu uchovávať v chladničke a spotrebovať do 3-4 dní.