Svet cukrárov a cukroviniek

Navigácia: SVET-CUKRAROV-A-CUKROVINIEK >

Pravý holandský marcipán 7,5 kg - Zeelandia

Značka: Zeelandia

Kategória: Suroviny | Marcipán | Marcipán na modelovanie a poťahovanie tort

Popis:

Pravý marcipán určený na modelovanie alebo dekorácie cukrárskych výrobkov, pomer 1: 3.

Mandľový marcipán je určený na poťahovanie tort a modelovanie tvarov a postavičiek, na vypichovanie tvarov a ďalšie tvarovanie. Marcipánovú hmotu môžete zafarbovať všetkými druhmi potravinárskych farieb. Marcipán môžete zosvetľovať belobou. Marcipán môžete použiť aj pri pečení. Môžete ho nastrúhať a ochutiť ním cestá. Ďalej z neho môžete vytvoriť marcipánovú strúhanku, keď k 70 g marcipánu primiešate 15 g masla a 50 g hrubej múky. Ďalej môžete marcipán použiť do ovocných knedlí. Miesto kôstky v marhuli alebo slivke vyplníte guličkou marcipánu.

Z marcipánu môžete vyrábať tiež náplň do praliniek. Marcipán nastrúhajte do hrnca, prilejte trochu smotany a rozpusťte. Pred ťahaním alebo modelovaním hmotu dôkladne prepracujte. Na poťahovanie torty vyvaľkajte plát tenký asi 0,3 - 0,5 cm. Počas vaľkania plát podsypávajte práškovým cukrom. Pri prenášaní na tortu si pomôžte dlhou rúrkou, na ktorú plát omotáte. Na uhladzovanie tort používajte žehličky a uhladzovátka. Pre vytvorenie zaujímavých efektov by sa vám mohli hodiť rôzne kostice. Pre blyšťavé a farebné efekty na povrchu môžete použiť púdrové farby, napríklad s perleťovými efektmi alebo fixky a tekuté a gélové farby. Modelované postavičky môžete spájať jedlým lepidlom alebo domácou zmesou z bielka a práškového cukru.

Mandle v pomere 25%. Jedná sa o svetlejší a pevnejší marcipán vhodný na poťahovanie aj modelovanie. Ďalšie spevnenie docielite zapracovaním ďalšieho jemného práškového cukru.

Holandský marcipán určený na modelovanie, poťahovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov za studena.

Vyrobený z jemne mletých mandlí a cukru. Marcipán je určený najmä na poťahovanie tort a zákuskov, na modelovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov, na výrobu marcipánových figúrok a ako náplň do čokoládových praliniek. Marcipán dá dobre farbiť.

Optimálna praco
Parametre:

Energetická hodnota:1725 kJ
Tuky:10.6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny:1.1 g
Sacharidy:77.2 g
- z toho cukry:72.1 g
Bielkoviny:4 g
Vlákniny:2.2 g
Netto hmotnosť:7500 g
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie):Orechy
Farba:Slonová kost
Materiál:Marcipán
Distribuce:SK

Cena:
73.04 EUR s DPH
Naspäť

f share


...

Ponuka gastro služieb na portáloch:



Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.

Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla www.marcipan.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies