Svet cukrárov a cukroviniek

Navigácia: SVET-CUKRAROV-A-CUKROVINIEK >

Odtlačková a štrukturálna fólia dekor Lizard - jašterica (hadej, jašteričej či krokodílej kože) - PCB Creation

Značka: PCB Creation

Kategória: Cukrárske potreby | Pomôcky na prácu s čokoládou | Odtlačkové a štrukturálne fólie

Popis:

Fólia sa štruktúrou jašteričej kože. Možno tiež využiť na dekor hadej alebo krokodílej kože.

PVC fólia na vytvorenie povrchového reliéfu či už z čokolády (teplota použitej čokolády max. 17 ° c) alebo na použitie modelovacích hmôt a prenos na povrchy múčnikov. Rozmery fólie - 40x25 cm, materiál PVC.

Po použití umyte vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou. Nesušte pri zdroji tepla, mohlo by dôjsť k deformácii fólie.

Rozmery 40 x 25 cm - materiál PVC, cena za jeden kus

Umelohmotná štrukturálna fólia z PVC na tvorbu povrchového reliéfu z čokolády.

Čokoládu rozotrieme na fóliu pomocou vyosenej stierky. Potom ju necháme tuhnúť na teplotu cca 17 ° C (čokoláda je ešte mäkká, ale nesteká). Potom možno vyrezávať či vykrajovať rôzne tvary alebo fóliu pritisnúť napr. na bok torty. Vložíme do chladničky a necháme úplne stuhnúť. Zhruba po 15 minútach fóliu odstránime.

Fóliu môžeme použiť aj na štrukturálny povrch poťahovaných tort.

Hmotu rozvaľkajte a ihneď priložte fóliu. Potom žehličkou či valčekom prechádzajte silným tlakom po fólii. Následne fóliu odstráňte a nechajte hmotu chvíľu zavädnúť. Preneste na tortu a už neuhlazujte.


Parametre:

Distribuce:SK

Cena:
4.09 EUR s DPH
Naspäť

f share


...

Ponuka gastro služieb na portáloch:



Copyright.sk © by Web. All rights reserved. | Zásady ochrany osobných údajov | Súbory cookies.
V prípade Vašich otázok nás prosím kontaktujte tu.

Vážime si Vaše súkromie

Svoj súhlas s ukladaním súborov cookies z nášho webového sídla www.marcipan.sk ako aj od tretích strán vo Vašom zariadení súvisiace s anonymizovaným spracovaním údajov za účelom zlepšenia navigácie a používania  našich stránok, efektívnejšieho použitia marketingových a remarketingových nástrojov a poskytnutím obsahu nás a tretích strán vyjadríte kliknutím na tlačidlo “Prijať všetky súbory cookies”.

Pokiaľ si želáte viac informácií alebo si želáte zmeniť nastavenie používania cookies, kliknite na tlačidlo “Spravovať nastavenia cookies”.


Prijať všetky súbory cookies